مدیر اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: خلاء کارآفرینی و اشتغال در شرایطی که شیوع بیماری کرونا در جامعه بوجود آمده است، بیش از پیش احساس میشود.
حسین باقری مدیر اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: کارآفرینان باید ایدههای جدید و خلاقانه خود را برای نجات واحدهای تولیدی و گسترش خدمات ارائه کنند.
وی ادامه داد: توجه به کارآفرینی و اشتغال از اولویتهای مدیریت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان در دوره جدید است و در این راستا توجه به دفاتر مشاوره و کارآفرینی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
مدیر اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان اظهار داشت: نشستهای متعددی با دفاتر مشاوره و کارآفرینی این استان با دستور کارهای مختلف برگزار شده است و بازدیدهایی با حضور مسوولان استان از این دفاتر انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه بطور قطع برنامههای این اداره کل محدود به هفته کارآفرینی نیست اضافه کرد: رویکرد استفاده بیشتر از کارآفرینان برای ایجاد اشتغال و افزایش بهره وری در دستور کار قرار دارد.
باقری خاطرنشان کرد: ایجاد اشتغال و بهرهوری در واحدهای تولیدی این استان و انجام کارهای جدید، بدون گسترش و بسط روحیه کارآفرینی در جامعه محقق نخواهد شد.
وی افزود: اگر چه هدف کارآفرینی تنها اشتغال زایی نیست اما با توجه به اینکه کارآفرینان همیشه بدنبال خلق ایده و ارزش افزوده در تولید هستند میتوانند کمک شایانی را به تولید و خدمات ارائه کنند.
مدیر اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه کارآفرین و کارفرما با هم متفاوت هستند گفت: کارآفرینی همیشه اشتغال بدنبال ندارد و میتواند بهره وری را افزایش دهد.
وی ادامه داد: دریافت مجوز، ثبت سفارش، ثبت اختراع از دغدغهها و مشکلات کارآفرینان است که در این زمینه بیش از پیش نیاز به حمایت دارند.
باقری با بیان اینکه اولین گلایه مدیران دفاتر مشاوره کارآفرینی ارتباط ضعیف با دستگاههای دولتی است تصریح کرد: برخی دستگاههای دولتی هنوز این دفاتر را بطور کامل به رسمیت نمی شناسند و ارزش چندانی برای آنها قائل نیستند.
وی بیان کرد: دستگاههای دولتی و حاکمیتی باید به این دفاتر بیشتر بها دهند و بعنوان بازوی تصمیم گیری و از خدمات آنها استفاده کنند.
مدیر اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان اظهار داشت: کمیتههایی برای پیگیری مطالبات دفاتر مشاوره و کارآفرینی تشکیل خواهد شد
وی با بیان اینکه اعتقاد داریم که این مراکز باید رشد کنند افزود: کارآفرینان در صورتیکه ایدههای جدید داشته باشند میتوانند ایده و سرمایه را در این دفاتر به هم وصل کنند.
باقری با اشاره به اینکه دفاتر مشاوره و کارآفرینی مسیرهای دریافت مجوز را برای سرمایه گذاران مشخص میکنند گفت: افرادی که صاحب ایده هستند و نیاز به سرمایه دارند به دستگاههای اجرایی معرفی میشوند و در اولویت دریافت تسهیلات قرار می گیرند.
وی اضافه کرد: رویکرد اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان در این راه بیشتر ریل گذاری و مشخص کردن مسیری برای این است که هر فردی بصورت مداوم و در هر زمانی ایدهای داشت و یا به خدماتی در این زمینه نیاز داشت بتواند این نیازها را تامین کند.
۳۷ دفتر مشاوره و کارآفرینی در استان اصفهان فعال است
باقری گفت: در زمان حاضر ۳۷ دفتر مشاوره و کارآفرینی در استان اصفهان فعال است که شامل یک کافه کارآفرینی، حدود پنج دفتر فضای کار اشتراکی و شتابدهندهها و بیش از ۳۰ دفتر مشاوره و خدمات کارآفرینی است.
وی خاطرنشان کرد: در صورتیکه این دفاتر نتوانند رسالت خود را بدرستی انجام دهند لغو مجوز خواهند شد و مجوزهای جدیدی برای متقاضیان دیگر صادر خواهد شد تا بتوانیم فضای رقابتی سالمی را بین این دفاتر در ارائه خدمات به جامعه ایجاد کنیم.
مدیر اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی، بیشتر برنامههای هفته جهانی کارآفرینی در این استان از طریق فضای مجازی و به شکل غیرحضوری برگزار میشود.
وی افزود: برنامههای این هفته در قالب برگزاری وبینارهای آموزشی کارآفرینی، جلسات و نشستهای تخصصی کارآفرینی به همراه پرسش و پاسخ، معرفی کارآفرینان موفق استان و مشاورههای رایگان کارآفرینی خواهد بود.
باقری بیان کرد: برنامههای هفته جهانی کارآفرینی از روز چهارشنبه بیست و هشتم آبان همزمان با سراسر کشور آغاز شده است و تا چهارم آذرماه ادامه خواهد داشت.