اخبار

برگزاری وبینار آموزشی تعذیه سالم در محیط کار ویژه مدیران منابع اقتصادی و کارشناسان بهداشت حرفه ای

برگزاری وبینار آموزشی تعذیه سالم در محیط کار ویژه مدیران منابع اقتصادی و کارشناسان بهداشت حرفه ای
وبینار آموزشی تعذیه سالم در محیط کار با همکاری معاونت اجتماعی اداره کل استان و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان وبینارآموزشی تعذیه سالم در محیط کار  با حضور احمدرضا پرنده مدیراجتماعی، رئیس اموراجتماعی و کارشناسان حوزه اجتماعی و مدرس دوره مرجان منوچهری مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ویژه 112 نفر از مسئولین خانه های بهداشت کارگری واحدهای اقتصادی این استان برگزار شد.

مدیر اجتماعی  اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان هدف از  برگزاری این وبینار را عملیاتی نمودن سند اجرایی برنامه تغذیه سالم در محیط کار عنوان کرد .
در این وبینار سرفصلهای "تغذیه سالم در محیط کار"،
"مدیریت تغذیه در بیماری کرونا ویروس" و "تغذیه در دوران واکسیناسیون بر علیه ویروس کرونا" ارائه و در پایان برای شرکت کنندگان گواهی حضور در وبینار صادر شد.
همچنین محتوای آموزشی در سایت اداره کل  به آدرس Https://isfahan.mcls.gov.ir  و شبکه های اجتماعی در فضای مجازی جهت استفاده کلیه مدیران منابع اقتصادی و کارشناسان بهداشت حرفه ای بارگذاری شد.

۱۷ مهر ۱۴۰۰ ۱۶:۴۹
روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان |

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید